Kuluttajatestausta

Ei ollut meidän viikko. Tuotetestaus kuluttajien kanssa epäonnistui täysin inhimillisen virheen vuoksi. Meidän näytteet olivat pilalla, ja saimme ansiomme mukaan.

Ohjelman näkyvyyden (ja toki kisankin kannalta) oli ikävä epäonnistua juuri tässä. Maku ja kuluttajien mielipide olivat meille ne kaikkein tärkeimmät asiat kisaan lähtiessä. Harmitti – suomeksi käytettiin vähän toistakin sanaa.

Sinänsä mukava, että palaute oli noinkin positiivinen, vaikka omasta mielestämme epäonnistuttiin täysin.

Sushike Bowl – toinen tuote Sushike-tuotesarjaan

Bowl ei ollut Kurttilan arvioima hätäpaska, vaan ihan harkittu veto, jota tiimimme oli valmistellut pidempään. Haluttiin tuoda Sushike-lajitelma rinnalle samaa makumaailma noudatteleva toinen ruokaisa ateria, jonka maku on viimeisen päälle.

Teimme jälkikäteen toisen vedon kuluttajatestausta, mutta se ei tietenkään ohjelmaan päässyt mukaan. Huojennus oli melkoinen, kun saimme varmistuksen, että teollinen valmistus onnistuu ja linjalta tulee priimaa. Itse asiassa viimeinen testierä valmiilla reseptiikalla tehtiin sopimusvalmistajalla eilen. Ja KAIKKI ON KUNNOSSA varsinaista lanseerausta varten – sekä Sushike Box että Sushike Bowl tulevat kauppoihin 2.2. Eli Sushike tulee markkinoille kahdella eri tuotteella.

Vitsi, miten voi tuntua hyvältä!

Jaksossa muuten näkyy myös taikuri Christian Engblom. Christianin taikuutta on luvassa myös Sushikkeen maistatuskiertueella helmikuusta eteenpäin. Tarkemmat paikkakunnat julkaistaan vähän myöhemmin.