Riskianalyysiä ja kriisien rajaamista

Sushikkeen osalta riskianalyysijakso oli kiinnostava ja ehdottomasti paikallaan. Ainoa ongelma oli, että paria viikkoa aiemmin riskien tarkastselu ja varautumissuunnitelma olisi ollut vielä paremmin paikallaan, niin vastaan tulleisiin yllätyspalloihin olisi ehtinyt varautua. Olisi ja pitäisi.

Ja sitten siinä oltiin – kainaloita myöten.

Aiottu sopimusvalmistaja ei pystynytkään vastaamaan kysyntään

Suomalaisen sopimusvalmistajan löytäminen Sushike-lajitelmalle osoittautui paljon odotettua haastavammaksi. Suuren mittakaavan tuotantolaitosta kotimaassa ei yksinkertaisesti ole, joten piti siirtyä merta edemmäs kalaan. Suomalaisen sopimusvalmistajan tehdas Tallinnassa onnistui – ja on onnistunut sen jälkeenkin.

Jälkikäteen arvioiden valinta on ollut ehdottomasti oikea!

Lunden valmistaa jatkuvasti tuotteita suomalaiselle päivittäistavarakaupalle. Tehtaalta lähtee kaksi kertaa päivässä tuore kuorma jakeluun. Tämän ansiosta Sushiketta saadaan kauppojen hyllylle todella ripeästi: kylmäkuljetus tehtaalta laivaan alkuillasta, tavarat jakeluterminaaliin yöllä, jakelu aamulla kauppoihin ja Sushike Boxit lounaaksi mukaan hyllystä. Tuon nopeampaa ketjua saakin hakemalla hakea!

Lopulta Sushikkeen ainoa ja paras vaihtoehto

Kiitos koko Lundenin väki! Kunnioitus asennetta, ammattitaitoa ja tuotteen laatua kohtaan on vain syventynyt viimeisten viikkojen aikana.

Jakson 13 pistettä tuntuu tässä kohtaa torjuntavoitolta, kun katsoo, millaisten haasteiden kanssa tuossakin kohtaa painittiin. Ainakin voi sanoa, että ollaan tuotu draamaa tähän ruokarealityyn!

Matkan varrella realisoituneista riskeistä huolimatta koko meidän tiimistä tuntuu, että työ saadaan valmiiksi ja tämä on vasta alkua Sushikkeen tarinassa. Enää kolme lyhyttä viikkoa!