Tiedote Sushike Boxien koostumuksesta

Tänään sen alkaa uskoa todeksi: siellä ne Sushike-tuotteet ovat S-ryhmän kaupoissa. Heti alkuun valtavan iso kiitos kaikesta palautteesta ja viesteistä, joita olemme saaneet – niin kiitoksista kuin ongelmien esiin nostamisista.

Olemme saaneet tietää palautteen perusteella, että Sushike Boxin koostumuksessa on ollut ongelmia osassa ensimmäisiä tuotantoeriä. Uusi Sushike Boxien pakkauskone tuotti yllättäviä haasteita, ennen kuin koneen säädöt saatiin lopullisesti kuntoon. Tämän vuoksi osaan pakkauksista on päässyt muodostumaan kosteutta, joka ei sovi herkälle Sushikkeelle. Tuote on elintarviketurvallisuuden kannalta kunnossa, mutta tiivistynyt kosteus on valitettavasti pehmentänyt sushikkeiden rakenteen.

Painotamme, että vastaan tulleet (kuvissa ja videoilla näkemämme) kostuneet tuotteet eivät vastaa omia laatustandardejamme, testejämme tai niitä tuotteita, joita esimerkiksi keskiviikon finaalissa Suomalainen menestysresepti -ohjelman tuomaristo maistoi.

Jos Sinulle sattuu Sushike Box, jossa tuotteiden koostumus ei ole mielestäsi odottamallasi tasolla, autat meitä parhaiten selvitystyössämme ilmoittamalla Boxin ostopaikan ja pakkauksessa näkyvän parasta ennen -päiväyksen. Näin saamme varmistettua, että nyt tunnistamamme ongelma on epäonnisten tuotteiden takana. Toivomme tiedot sähköpostitse tai yksityisviestillä some-kanaviimme, jotta voimme palata asiaan tilanteen korjaamiseksi.

Otamme tuotteidemme laadun todella vakavasti ja ongelmat vetävät mielen matalaksi. Pyrimme vastaamaan kaikkiin palautteisiin ja otamme kritiikinkin kiitollisina ja nöyrinä vastaan.

Palaamme mahdollisimman pian siihen, miten tilanne hyvitetään pettyneille. Tällä hetkellä pahoittelemme, että osa teistä on saanut huonon kokemuksen Sushikkeesta.

Maailma on siis tarjoillut Sushikkeen lanseerauksen yhteydessä menestymisen perusoppia: se ei ratkaise, miten monta kertaa kompastut, vaan miten sitkeästi ja nopeasti nouset ylös. Tuotekehitystiimimme nousi ongelmien ilmestyttyä välittömästi jaloilleen ja on tehnyt töitä tauotta tehtaalla, jotta pääsimme tilanteen päälle. Nyt vaikuttaa onneksi siltä, että tilanne on ratkeamassa.

Toki moni asia on myös mennyt hyvin:

  • Suurin osa myydyistä pakkauksista edustaa sitä, mitä haluamme: maku ja koostumus ovat kohdillaan, energiamäärät maltillisia ja ateriat tekevät silti kylläiseksi, mutta syönnin jälkeenkin jaksaa pirteänä.
  • Sushike Bowl on tuotteena erinomainen.
  • Mukana on vastuullisuutta ja yhteisistä asioista huolehtimista esim. Boxin pakkauksen muodossa.
  • Olemme saaneet myös todella paljon positiivista palautetta.

Pitää kyllä myöntää, että hopeareunus on meinannut hukkua pilven taakse, mutta monesta asiasta olemme ylpeitä. Kiitos vielä avustanne tilanteen selvittelyssä ja ratkomisessa. Jatkamme pää pystyssä taistelua sushikoomaa vastaan.